ארוגולה-פרושוטו פיצה
פיצה ארוגולה-פרושוטו עשויה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 747 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוגולה תינוק, שמן זית, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פרושוטו ופיצה תאנה עם ארוגולה, פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה, ו פרושוטו וארוגולה פיצה.
הוראות
מניחים אבן פיצה או הפוך אפייה בתנור מחממים ל 450 מעלות F.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מעבירים לפיצה מצופה קמח תירס או לסדין אפייה הפוך אחר; מחליקים את הבצק על אבן הפיצה החמה או על תבנית האפייה.
אופים 8 דקות. בינתיים, לשלב 2 כפות שמן זית בקערה עם שום, רוזמרין, ומלח ופלפל לפי הטעם.
הסר את הפיצה מהתנור, מברשת עם תערובת שמן זית העליון עם ריקוטה ומוצרלה. החזירו את הפיצה לתנור ואפו עד שהגבינה תהיה זהובה ותוססת, עוד כ-6 דקות.
בינתיים, לזרוק את ארוגולה ושאלו בקערה גדולה עם מיץ לימון, 2 כפות הנותרים שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם. מעל הפיצה עם סלט ארוגולה, פרושוטו ופרמזן מגולח.