קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות83
מגזין

ארוז דה פאטו

ארוז דה פאטו
Arroz de Pato עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2825 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 269 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שומן ברווז, מניות ברווז, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. נסו Arroz Abanda, Arroz a La Cubana, ו Arroz Caldo (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את קונפי הברווז: הגדר תנור ל 300 מעלות F. עונת רגלי הברווז עם מלח ופלפל משני הצדדים ולאחר מכן לצרוב כף שומן ברווז עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
3
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ושום ומבשלים עד למכרז. הבא להוסיף את כוסברה, פלפל לבן, אניס כוכב, ועשבי תיבול (כל קשור cheesclothsachet). המשך לבשל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השומן ברווז, להמיס, ולאחר מכן להעביר את כל התבשיל בתנור הוכחה. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים 6-8 שעות, עד שבשר ברווז נופל מהעצם. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, למשוך את בשר הברווז את העצם, להשליך את העצמות להיזהר סחוס רופף. הפוך sofrito: מעל חום בינוני-נמוך, בצל זיעה ושום בשמן הזית עד רק מעט חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את חוטי הזעפרן ומבשלים 2 דקות יותר. לאחר מכן, מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ומבשלים על חום בינוני unitl כל הלחות נעלמה.
מרכיבים שתצטרך
6
תוסיף את הפימנטון. תניח בצד. הפוך את מחית משמש: בסיר בינוני, לשלב את משמשים עם היין הלבן ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד היין מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
1
מניחים את 1.5 אונקיות של sofrito ב-תחתית כבדה רונדו.
2
הוסף עוד 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים מעל חום בינוני-נמוך.
4
מוסיפים את האורז וטוסט, כל הזמן ערבוב עם מרית גומי או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף 12 אונקיות של המניה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו לבשל ערבוב כדי למנוע דבק במשך כ 8-10 דקות.
7
הסר אורז מהמחבת והתפשט על תבנית נייר קלף מרופדת. (טרום בישול האורז הוא צעד שאנחנו לוקחים בaldea כדי לזרז את השירות, אבל אורז יכול גם להסתיים בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף את המניה נוספת, כמו גם garnishes. לבשל חזה ברווז: חזה ברווז העונה עם מלח ופלפל. ואקום לארוז עם שומן ברווז ומבשלים באמבט מים ב 65 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות. כדי לסיים: תנור מראש חום ל 375 מעלות F. במחבת פאייה גדולה,
מרכיבים שתצטרך
9
מורחים אורז לאורך החלק התחתון בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את קונפי הברווז, צ ' וריסו, זיתים, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
מערבבים היטב לשטח שוב.
12
מוסיפים את 6 אונקיות נוספות של מלאי ומניחים בתנור. מבשלים במשך 7 דקות עד אורז הוא crisped סביב הקצוות ואת" soccarat " נוצר על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 5 דקות מכוסה בנייר אלומיניום. כדי לשרת: צלחת החוצה על צלחות ומקשטים עם חזה ברווז פרוס, עור טחון, ואת מחית משמש. או למקם אורז שלם במרכז השולחן עם קישוטים על גבי ולתת לאורחים לשרת את עצמם.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זיתים שחורים, מגולענים ופרוסיםזיתים שחורים, מגולענים ופרוסים1גזר, קלוף ופרוסגזר, קלוף ופרוס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'וריסו, פרוסצ'וריסו, פרוס12 כפיות אבקת שום2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמשים, מיובשיםמשמשים, מיובשים2ברווז, רגלייםברווז, רגליים2עור ברווז, טחון בתנור, מהשדעור ברווז, טחון בתנור, מהשד5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי ברווזמלאי ברווז2ברווז ללא עורברווז ללא עור12 כפיות אבקת שום1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים3ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, פרוסשום, פרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)8שרימפס וורידיםשמן זית, לפי הצורךשמן זית, לפי הצורך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל, קצוץבצל, קצוץ1בצל, קלופים פרוסיםבצל, קלופים פרוסים12 כפיות אבקת שוםpimentonpimenton227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אורז, calasparaאורז, calaspara1sprigבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות1צביטהחוטי זעפרןחוטי זעפרן8שרימפס וורידיםמלח ופלפל לבן טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל לבן טחון טרי, לפי הטעם12 כפיות אבקת שוםחומץ שריחומץ שרי2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ0קבוצות1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1עגבניות, קלופים וקוביותעגבניות, קלופים וקוביות12 כפיות אבקת שוםפלפל לבןפלפל לבן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sofrito, מתכון להלןsofrito, מתכון להלן