Arroz de Pato עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2825 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 269 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שומן ברווז, מניות ברווז, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. נסו Arroz Abanda, Arroz a La Cubana, ו Arroz Caldo (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את קונפי הברווז: הגדר תנור ל 300 מעלות F. עונת רגלי הברווז עם מלח ופלפל משני הצדדים ולאחר מכן לצרוב כף שומן ברווז עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
3
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ושום ומבשלים עד למכרז. הבא להוסיף את כוסברה, פלפל לבן, אניס כוכב, ועשבי תיבול (כל קשור cheesclothsachet). המשך לבשל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השומן ברווז, להמיס, ולאחר מכן להעביר את כל התבשיל בתנור הוכחה. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים 6-8 שעות, עד שבשר ברווז נופל מהעצם. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, למשוך את בשר הברווז את העצם, להשליך את העצמות להיזהר סחוס רופף. הפוך sofrito: מעל חום בינוני-נמוך, בצל זיעה ושום בשמן הזית עד רק מעט חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את חוטי הזעפרן ומבשלים 2 דקות יותר. לאחר מכן, מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ומבשלים על חום בינוני unitl כל הלחות נעלמה.
מרכיבים שתצטרך
6
תוסיף את הפימנטון. תניח בצד. הפוך את מחית משמש: בסיר בינוני, לשלב את משמשים עם היין הלבן ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד היין מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פימנטון
1
מניחים את 1.5 אונקיות של sofrito ב-תחתית כבדה רונדו.
2
הוסף עוד 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים מעל חום בינוני-נמוך.
4
מוסיפים את האורז וטוסט, כל הזמן ערבוב עם מרית גומי או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף 12 אונקיות של המניה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו לבשל ערבוב כדי למנוע דבק במשך כ 8-10 דקות.
7
הסר אורז מהמחבת והתפשט על תבנית נייר קלף מרופדת. (טרום בישול האורז הוא צעד שאנחנו לוקחים בaldea כדי לזרז את השירות, אבל אורז יכול גם להסתיים בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף את המניה נוספת, כמו גם garnishes. לבשל חזה ברווז: חזה ברווז העונה עם מלח ופלפל. ואקום לארוז עם שומן ברווז ומבשלים באמבט מים ב 65 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות. כדי לסיים: תנור מראש חום ל 375 מעלות F. במחבת פאייה גדולה,
מוסיפים את 6 אונקיות נוספות של מלאי ומניחים בתנור. מבשלים במשך 7 דקות עד אורז הוא crisped סביב הקצוות ואת" soccarat " נוצר על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 5 דקות מכוסה בנייר אלומיניום. כדי לשרת: צלחת החוצה על צלחות ומקשטים עם חזה ברווז פרוס, עור טחון, ואת מחית משמש. או למקם אורז שלם במרכז השולחן עם קישוטים על גבי ולתת לאורחים לשרת את עצמם.