צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ארוז קון פולו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 786 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב חם, חוטי זעפרן, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, ו Arroz con Pollo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל. במחבת ישרה גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה עד גלי. לצרוב את הירכיים עוף, פונה פעם אחת, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את הבצל, פלפל, פיקילוס, שום, עגבניות, Espelette, ועלי דפנה ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתחיל חום, 6 עד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל לקרמל, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
פלפל פיקילו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את האורז, Sazón, זעפרן ומבשלים, ערבוב, במשך 2 עד 3 דקות.
יוצקים במניות העוף, מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף, מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים לקנן את העור הירכיים עוף בצד באורז. (נסה לא להטביע את העור, כך שהוא נשאר פריך כמו האורז מבשל.) לבשל, מכוסה חלקית, עד שהאורז ספג את הנוזל ואת העוף מבושל דרך, 25 עד 30 דקות. אם עור העוף אינו פריך, מניחים את המחבת תחת מטלית חמה עד שהעוף הוא פריך וזהוב חום על גבי.
מגישים ישירות מהמחבת, עם יוגורט זרועים גרידת ליים ובקבוק של רוטב חריף בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
5 חבילות Sazón
10
אני מאמץ "אוכל מוכן" מסוים שנקנה בחנות, כמו Sazón. זה הכל על umami, או מונוסודיום גלוטמט (MSG). תערובות Sazón הן חבילות של מלח מיובש שנמכר בסופרמרקטים (גויה הוא המותג המוכר ביותר) ומשמשות לבישול באמריקה הלטינית. המרכיבים הכלליים הם חלקים שווים כוסברה הקרקע, כמון, פפריקה, אבקת שום, ומלח—אגרוף טעם נהדר. אתה יכול לעשות את זה בבית, אבל אני בדרך כלל להשתמש בגרסה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
כוסברה טחונהname
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס