קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ארוחת בוקר פריזאית: קיש עם כרוב ניצנים, שאלוט ושמיר

ארוחת בוקר פריזאית: קיש עם כרוב ניצנים, שאלוט ושמיר
ארוחת בוקר פריזאית: קיש עם כרוב ניצנים, שאלוט ושמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 776 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כרוב ניצנים בצלצלים מוקפצים, כרוב ניצנים עם בייקון ושאלוט, ו שאלוט קרמל וכרוב ניצנים עם פנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, דופק יחד את הקמח, מלח, חמאה, וקיצור עד התערובת דומה פירורי קורס. תוך כדי פעימה, יוצקים את מי הקרח בזרם לתוך המעבד עד שהבצק מגיע יחד בכדור. אתה יכול גם לעשות את כל זה ביד עם חותך מאפה אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
2
הסר את הבצק על לוח מקומח. זה יהיה קצת דביק. עם ידיים מקורנות, יוצרות את הבצק לדיסק בקוטר של כ-6 אינץ'. לעטוף עם צלופן להכניס למקרר במשך כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לאחר שהבצק מתקרר, מוציאים אותו מהמקרר ומניחים אותו בחזרה על הלוח המשוריין. לשטח את הדיסק עם כ 5-6 מכות של מערוך.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
4
להתגלגל לתוך מעגל על 1 / 8th של אינץ עבה 12 אינץ ' בקוטר. אתה צריך להרים את הבצק קצת כמו שאתה מגלגל, ומפזרים יותר קמח במידת הצורך כדי לשמור על זה מלהידבק. בזהירות להעביר למחבת טארט, לחיצה על הבצק לתחתית וצדדים. מקפלים כל בצק תלוי בחזרה לתוך הצדדים של המחבת כדי להפוך את הקצוות קצת עבה יותר/חזק.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
5
מניחים את מחבת טארט במקפיא במשך כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
6
עיוור לאפות את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות. קח גיליון גדול של נייר קלף (גדול יותר מהמחבת), מניחים אותו על הקרום ומכסים עם חרוזי עוגה או שעועית יבשה. ודא שיש מספיק נייר קלף בולט החוצה כדי לכסות את הקצוות של טארט ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
7
אופים במשך כ -25 דקות.
8
מוציאים מהתנור, משליכים את נייר הקלף עם השעועית, ומאפשרים למחבת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
9
לקצץ את הגבעול של כל נבט, להשליך כל עלים חיצוניים שנופלים או להיות רופף. יש לשטוף את הנבטים ולחתוך אותם לשניים. במחבת סאוט מכוסה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיף את שאלוט, כפית מלח, פלפל שחור, ו 1/8 כפית של אבקת שום, ו לטגן על חום בינוני-נמוך במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את כרוב הניצנים למחבת וזורקים בעדינות למעייל אותם. לסדר אותם מחדש כך שהם לקצץ בצד למטה במחבת. מכסים את המחבת ומאפשרים להם לבשל ולקבל זהב במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
להוסיף את היין הלבן, להעלות את החום בינוני, ולאפשר לבשל, חשוף, במשך כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהחום והנח בצד.
14
בקערה גדולה, להכות את הביצים עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את השמנת והחלב הכבדים וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים את כפית המלח הנותרת, פלפל לבן, אבקת שום כפית, טימין, קמח, אבקת אפייה וגבינת פקורינו מגוררת ומקציפים שוב. לתערובת יהיו גושים קטנים בסדר!
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
17
מוסיפים את העירית הקצוצה, שמיר, גבינות שוויצריות וצ ' דר, ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
18
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת טארט מוכן.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
19
כפית את כרוב הניצנים עם שאלוט על גבי הבלילה, להבטיח כי הם פרושים על פני כל המחבת. חלק מהנבטים ישקעו, אבל אלה שנחים על פני השטח צריכים להיות ממוקמים בצד לחתוך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
20
מניחים את מחבת הטארט על גבי תבנית אפייה כדי לתפוס כל דליפה בתנור (באמת לא צריך להיות, אפילו עם כל כך הרבה נוזל, אבל זה יחסוך לך בלגן אם זה קורה).
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
21
אופים את הטארט במשך כ -40 דקות. זה צריך להיות נפוח, זהוב, ולהגדיר באמצע.
22
אפשר לקיש להתקרר על מתלה חוט לפחות 10 דקות לפני חיתוך. זה יתכווץ מעט. תהנו!
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים155 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)1צביטהטימין מיובשטימין מיובש4largesביציםביצים2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה, קצוצה דקעירית טרייה, קצוצה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמיר טרי, קצוץ דקשמיר טרי, קצוץ דק0(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה0(יכול להיות או להרחיק)פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)5(חוֹרֶף)מי קרחמי קרח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר מרוסקתגבינת צ'דר מרוסקת2(חוֹרֶף)גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולקמלח, מחולק2largesשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק4(חוֹרֶף)התקצרות קרה, לחתוך לחתיכות קטנותהתקצרות קרה, לחתוך לחתיכות קטנות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה שוויצרית מגורסת היטבגבינה שוויצרית מגורסת היטב4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.