ארוחת יום ראשון: העוף הצלוי של סיימון הופקינסון
ארוחת יום ראשון: העוף הצלוי של סיימון הופקינסון דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 97 גרם של שומן, וסך הכל 913 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי אוכל רציני. גשו לסופר וקנו חמאה, לימון, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי עם וופלים עשב, יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי לימון עם תפוחי אדמה עשב, ו ארוחת יום ראשון: צלי קדרה עם פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 450 ° F. השתמש בידיים שלך כדי למרוח את החמאה הריכה על כל העוף.
מניחים עוף במחבת צלייה עם מספיק מקום פנוי. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל, ואז סוחטים את מיץ הלימון על הציפור.
מניחים את עשבי תיבול ושום בתוך חלל העוף יחד עם חצאי לימון סחוט.
צלי בתנור 10 עד 15 דקות. בסט, ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°. צלי 30 עד 45 דקות יותר, עם צלי מדי פעם. עוף צריך להיות חום זהוב בכל רחבי עם עור פריך ויש לי מיצי חמאתי, לימוני של צבע חום אגוז בתחתית המחבת.
כבה את התנור, משאיר דלת פתוחה לרווחה, ולאפשר עוף לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף. זה מאפשר לבשר להירגע ולשמור על המיצים, וכתוצאה מכך גילוף קל יותר בשר לח.
המיצים וכתוצאה מכך לעשות מספיק טוב בכוחות עצמם, לאחר מקציף אור או מערבבים, כדי לשמש "רוטב" - אין צורך לעשות שום דבר מסובך יותר.