ארוחת ערב: Brandade פורל מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פורל מעושן Brandade. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מלח ופלפל, פילה פורל, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ארוחת ערב: מרק אטריות סובה עם תרד וטרוטה מעושנת, ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, ו ארוחת ערב הלילה: פורל צרוב במחבת עם שום ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את תפוחי האדמה במים קרים בסיר ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד רך, לנקז, ולאפשר להתקרר מעט לפני מחליקים את העורות. להעביר את תפוחי האדמה דרך ricer, מסננת, או שוט עד חלקה.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת קטנה או בסיר על אש נמוכה, ולאחר מכן מוסיפים את שיני השום. מבשלים בעדינות עד השום חדור את השמן והוא רך מעט זהוב, 5-7 דקות.
מעבירים את השום לקערה קטנה, משאירים את השמן במחבת, ומועכים אותו במזלג. לאחר השמן התקרר מעט, להוסיף את השמנת.
מוסיפים את הפירה ואת תערובת השמנת-שמן לתפוחי האדמה, מקציפים לשלב, ואז מוסיפים את הטרוטה והמלח והפלפל לפי הטעם.
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה למנה רדודה ואופים עד חם, כ 15 דקות.