ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קיץ סקווש, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: קיץסקווש וריקוטה גאלט, ו ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני עד הקצף שוכך.
מוסיפים את סקווש הקיץ ומבשלים עד פריך במכרז, ולאחר מכן מוסיפים את השום, רוזמרין וקורט של מלח ופלפל. להגביר את החום ולבשל עד הטעמים לבוא יחד, אבל לפני הדלעת היא רכה מדי.
מוסיפים את הפסטה המנוקזת למחבת (או מוסיפים את תערובת הדלעת לפסטה המנוקזת אם היא לא מתאימה) וזורקים היטב.
להוסיף קצת מים בישול פסטה במידת הצורך כדי ליצור רוטב מבריק על אש נמוכה.
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת רוב הפרמזן ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.