ארוחת ערב: אורז ואפונה סנגלים
מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 25 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אורז תת-קרקעי, פלפל הבנרו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו ארוחת ערב הערב: מרק גזר קארי סנגל, ארוחת ערב הערב: אורז עם יונה (Arroz con Gandules), ו ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לכסות אפונה עם מים חמים ולתת לעמוד עשרים דקות, ואז לנקז.
מניחים את האפונה הספוגה במעבד מזון ודופק כמה פעמים, רק מספיק כדי לשחרר את העורות. מכסים במים קרים והעורות צריכים לצוף למעלה.
להעביר אפונה לסיר גדול לכסות עם 1 ליטר מים. מביאים לרתיחה ואז מבשלים עד רך, כ 30 דקות.
מוסיפים אורז לסיר וממשיכים להתבשל, מכוסים, במשך 15 דקות.
בינתיים, לשלב את הבצל, פלפל, ורוטב דגים בבלנדר להתמזג לתוך מחית. מערבבים תערובת לתוך הסיר ומבשלים עד האורז הוא רך, הוספת מים נוספים במידת הצורך. מערבבים בשמן ומגישים.