ארוחת ערב הלילה: ביצים מטוגנות עם תרד מוקרם חרדל ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ביצים מטוגנות עם תרד מוקרם חרדל ופירורי לחם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ואת המתכון כולו 30 יש 268 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי תרד, ביצים, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-245 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ביצים עם תרד מוקרם חרדל ופירורי לחם פריכים, ביצים שטופות שמש על תרד מוקרם חרדל עם פירורים פריכים, ו ארוחת ערב הלילה: בקלה עם טרגון-פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם, חצי חרדל, חצי שמן, זרעי חרדל בקערה קטנה.
מורחים על תבנית אפייה ואופים עד זהב פריך, 8-10 דקות.
בינתיים, מחממים מספיק מים כדי לכסות את התחתית של מחבת בינונית עד לרתיחה.
מוסיפים תרד ומבשלים עד נבול, 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר ולסחוט את עודף מים. להשליך מים במחבת ולנגב יבש.
חום נשאר חרדל, חצי וחצי, ותימין קצוץ מעל בינוני. מבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף תרד ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וממשיכים להתבשל.
חום שנותר שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים ביצים ומבשלים בלי להסתובב עד הלבנים מבושלים דרך, 3-4 דקות. מחלקים תרד בין 4 צלחות, למעלה עם ביצים, ולסיים עם breakrumbs.