קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ארוחת ערב הלילה: דקר עם אפונה וזעפרן (Mero en Amarillo)

ארוחת ערב הלילה: דקר עם אפונה וזעפרן (Mero en Amarillo)
אם יש לכם אפונה, שיני שום, גדילי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום, ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן, ו ארוחת ערב הערב: מרק סאנצ'וק עם לימון וזעפרן.

הוראות

1
מוסיפים את גדילי הזעפרן לקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את המים הרותחים ולתת תלול בזמן שאתה מבשל את שאר המנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים מחבת כבדה תחתית גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שלוש כפות שמן זית. כאשר מנצנץ, להוסיף את השום. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד הזהב מכל הצדדים. תנמיך את החום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את השום המבושל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
הוסף את הלחם למחבת. לזרוק היטב, ולבשל עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר לחם ושום מבושל מרגמה ועלי ולירה עד שהוא ממרח סמיך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
7
יוצקים את השמן הנותר למחבת. להפוך את החום בינוני. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל. כאשר השמן מתחיל להבהב להוסיף את פילה דגים למעלה בצד העור. לבשל עד השחמה, כשתי דקות. הפוך את הפילה ומבשל עד שהעור פריך, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את היין והלחם והשום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן ליין להתבשל במשך כ -30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את המים הזעפרן חדורים האפונה. מיד להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הדג מבושל לחלוטין, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים חדוריםמים חדורים
זעפרןזעפרן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים את פילה דגים עם אפונה ורוטב לחם מעובה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.