ארוחת ערב הלילה: דקר עם אפונה וזעפרן (Mero en Amarillo)
אם יש לכם אפונה, שיני שום, גדילי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום, ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן, ו ארוחת ערב הערב: מרק סאנצ'וק עם לימון וזעפרן.
הוראות
מוסיפים את גדילי הזעפרן לקערה בגודל בינוני.
יוצקים את המים הרותחים ולתת תלול בזמן שאתה מבשל את שאר המנה.
מניחים מחבת כבדה תחתית גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שלוש כפות שמן זית. כאשר מנצנץ, להוסיף את השום. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד הזהב מכל הצדדים. תנמיך את החום במידת הצורך.
הסר את השום המבושל ולהניח בצד.
הוסף את הלחם למחבת. לזרוק היטב, ולבשל עד השחמה מכל הצדדים.
להעביר לחם ושום מבושל מרגמה ועלי ולירה עד שהוא ממרח סמיך.
יוצקים את השמן הנותר למחבת. להפוך את החום בינוני. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל. כאשר השמן מתחיל להבהב להוסיף את פילה דגים למעלה בצד העור. לבשל עד השחמה, כשתי דקות. הפוך את הפילה ומבשל עד שהעור פריך, כחמש דקות.
מוסיפים את היין והלחם והשום למחבת.
תן ליין להתבשל במשך כ -30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את המים הזעפרן חדורים האפונה. מיד להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הדג מבושל לחלוטין, כעשר דקות.
מגישים את פילה דגים עם אפונה ורוטב לחם מעובה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.