תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלמון מאודה עם שום וג'ינג'ר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 406 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: עוף מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ארוחת ערב: בוק צ'וי עם זנגביל ושום, ו ארוחת ערב: חציל מאודה חריף.
הוראות
1
לרוטב: בקערה קטנה, לשלב את הסוכר, פלפל, רוטב צדפות, ורוטב סויה. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
צלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את השמן לסיר קטן, ולהפוך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים עד שהוא גם ריחני, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
יוצקים את הרוטב, מערבבים היטב, ולחכות שזה יגיע לרתיחה. לאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק, לכבות את החום, ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
עבור סלמון מאודה: למלא סיר גדול עם מגש קיטור באמצע הדרך עם מים, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
בינתיים, מצא צלחת חסינת חום או עוגה לא מגיבה או מחבת עוגה שתחזיק את פילה הסלמון וגם יתאים במגש ספינת הקיטור עם על סנטימטר אחד עזב סביב הקצוות. לזרוק חצי בצל ירוק לבן רצועות לתוך המחבת, ולאחר מכן למקם את פילה סלמון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
יוצקים את הרוטב על גבי הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
תעביר את המחבת למגש הקיטור. לכסות את הסיר, ומבשלים עד הדג מבושל, שמונה עד עשר דקות. סכין צריך להיות מסוגל להיות מוכנס לתוך החלק הסבך של הבשר בקלות. כאשר נעשה זאת, לכבות את החום, בזהירות להסיר את המחבת עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מעבירים את הדגים למגש ויוצקים את הרוטב ומיצים על גבי.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.