ארוחת ערב הלילה: עוף מוקפץ פרובנס עם רוזמרין ושום
ארוחת ערב הלילה: עוף מוקפץ Provencal עם רוזמרין ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, חתיכות עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 273 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק ביצה מטוגן פרובנסלי, ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ו ארוחת ערב הערב: פרובנס מרק עגבניות עם Chèvre (מתכונים דומים).
הוראות
חתיכות עוף העונה משני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים שמן זית ו 1 כף חמאה מעל חום בינוני במחבת כבדה גדולה מספיק כדי להחזיק חתיכות בנוחות עד קצף חמאה נרגע.
מוסיפים חתיכות עוף לאורך העור ומבשלים ללא הפרעה עד שהעור הוא חום פריך וזהוב, כ -10 דקות.
הפוך חתיכות עוף מעל ולהוסיף שום ורוזמרין למחבת. המשך לבשל במשך 10 דקות נוספות.
הסר עוף לנוח בזהירות להסיר את כל אבל כמה כפות של שומן ממחבת.
מוסיפים שאלוט ומבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים יין ומרק עוף. לגרד מיצי פאן מפני השטח ולהפחית רוטב בחצי.
להחזיר חתיכות עוף למחבת עור בצד מעלה ומבשלים, מכוסה, עד העוף מבושל דרך.
להוסיף כף הנותרים של חמאה למחבת לסיים רוטב.
מגישים עוף מיד עם רוטב עטוף סביבו.