אם יש לך נקניק אנדויל, חרדל מלא, חמוצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מרק עגבניות, אורז, אנדויל, ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו ארוחת ערב: Pad לראות Ew.
הוראות
1
מבשלים את andouille במחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני עד השחמה משני הצדדים, כשלוש דקות בצד. הם צריכים לתת מספיק שומן כדי לבשל כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
הוסף כפית שמן אם זה נראה יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מסננים את פרוסות הנקניק על מגבות נייר כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בקערה קטנה, לערבב יחד את המיונז, חרדל, וכמה רוטב חם לטעום (אופציונלי).
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. טרות Gaudan O Rosal Albarino תערובת עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.