ארוחת ערב הערב: Andouille Po'Boy' Creolaise
אם יש לך נקניק אנדויל, חרדל מלא, חמוצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מרק עגבניות, אורז, אנדויל, ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו ארוחת ערב: Pad לראות Ew.
הוראות
מבשלים את andouille במחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני עד השחמה משני הצדדים, כשלוש דקות בצד. הם צריכים לתת מספיק שומן כדי לבשל כמו שצריך.
הוסף כפית שמן אם זה נראה יבש מדי.
מסננים את פרוסות הנקניק על מגבות נייר כאשר נעשה.
בקערה קטנה, לערבב יחד את המיונז, חרדל, וכמה רוטב חם לטעום (אופציונלי).
מורחים תערובת זו על הצד לחתוך של פרוסות העליון והתחתון של הלחם.
מחלקים את andouille מבושל בין שתי פרוסות התחתון. מעל כל אחד עם כמה חמוצים פרוסים, בצל, ופרוסת הלחם העליונה.