ארוחת ערב הערב: Bucatini con Salsicce (בוקאטיני עם נקניק)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: בוקטיני עם חצילים, ארוחת ערב: Bucatini con Funghi, ו ארוחת ערב: בוקטיני עם פול.
הוראות
חותכים את התרמילים של הנקניקיות לאורכו ולהפוך את הבשר לקערה. לשבור אותו לחתיכות קטנות עם הידיים שלך, ואז להוסיף את היין ולזרוק עד הבשר הוא רטוב.
הסר את הגבעולים והזרעים של הפלפלים, ואז לחתוך לטבעות 1/4 אינץ', לרוחב.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני.
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עד להזהבה, ואז מוסיפים את תערובת הנקניקיות.
מורחים אותו החוצה, לשבור את כל גושים, ומבשלים עד הלחות התאדה בעיקר. כאשר הנקניק מתחיל לעבד ולחשול, להוסיף את pepperoncini ומבשלים עוד דקה או שתיים.
יוצקים את העגבניות בתוספת 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. הפוך לרתיחה ומבשל עד שהנוזל מפחית באופן דרמטי בחצי, תוך ערבוב מדי פעם, כ -45 דקות. זה צריך להיות עקביות עבה מספיק כדי להיצמד היטב לפסטה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. כאשר זה נעשה בישול, לנקז ולהוסיף אותו למחבת, הזמנת כמה מי בישול פסטה. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עוד דקה, הוספת מי פסטה במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב. תכבה את החימום ותעבור לקערות. למעלה עם פקורינו וטיפטוף של שמן זית, אם תרצה.