פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
הסר את הגבעולים והזרעים של הפלפלים, ואז לחתוך לטבעות 1/4 אינץ', לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עד להזהבה, ואז מוסיפים את תערובת הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
5
מורחים אותו החוצה, לשבור את כל גושים, ומבשלים עד הלחות התאדה בעיקר. כאשר הנקניק מתחיל לעבד ולחשול, להוסיף את pepperoncini ומבשלים עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
יוצקים את העגבניות בתוספת 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. הפוך לרתיחה ומבשל עד שהנוזל מפחית באופן דרמטי בחצי, תוך ערבוב מדי פעם, כ -45 דקות. זה צריך להיות עקביות עבה מספיק כדי להיצמד היטב לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. כאשר זה נעשה בישול, לנקז ולהוסיף אותו למחבת, הזמנת כמה מי בישול פסטה. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עוד דקה, הוספת מי פסטה במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב. תכבה את החימום ותעבור לקערות. למעלה עם פקורינו וטיפטוף של שמן זית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
פקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)