ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה
ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב צ'ילה Guajillo עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 477 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ שרי, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה, ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה פינגרלינג עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת להגדיר על חום בינוני, לשפוך שמן קנולה. כאשר חם, להוסיף את צ ' ילי ושום. מבשלים עד שהם ריחניים, כ -30 שניות. כבה את החימום.
הסר רק את צ ' ילי ולזרוק בבלנדר עם חומץ. תהליך עד צ ' יילס הם נפרדו. כאשר השמן והשום התקררו במקצת, כחמש דקות, מוסיפים את השמן והשום עד הבלנדר. תהליך עד חלקה. מתבלים במלח.
הגדר את אותו המחבת על חום בינוני, להוסיף קצת שמן אם לא נשאר, ולזרוק את הבצל האדום. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 9 דקות, או עד קרמל יפה. תוסיף את הבטטות וחצי מהרוטב. מערבבים יחד ולאחר מכן לכסות. מבשלים 10 דקות או עד בטטה רך.
ניתן לאכול אותו מיד כמילוי לטאקו, או להשאיר אותו להתקרר ולזרוק אותו עם חסה ושאר הרוטב. שניהם טעימים.