קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו
ארוחת ערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 391 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את גואחילו צ'יילס, מלח ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ארוחת ערב: בשר חזיר עם דובדבן טרי וסלסה צ'ילה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם מרווה ובלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב צ 'ילה האדום: מחבת ברזל יצוק Preheat 10 אינץ' מעל חום בינוני. טוסט צ ' ילי, צד העור למעלה, עד מאוד ריחני אבל לא נשרף, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לקערה גדולה ומכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים צלחת קטנה על גבי כדי לשמור אותם מתחת למים, ולתת להם לשבת במשך 15 דקות.
4
להעביר צ ' ילי ¾ של נוזל בלנדר. אין להשליך הנותרים השריית נוזל. מחית צ ' יילס עד חלקה. להעביר את זה מחית צ ' ילה דרך מסננת לתוך קערה כדי להסיר עורות קשים, ולאחר מכן לטאטא נוזלי השריית שמורות. הרוטב צריך להיות עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים שמן לסיר בגודל בינוני להגדיר מעל בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים בצל, שום, כמון ואורגנו. מבשלים עד הבצל הופך רך והכל ריחני, על שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מפזרים קמח, ומקציפים עד מופץ באופן שווה. ממשיכים לטאטא מדי פעם עד שהקמח הופך לחום בהיר, כשתי דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף ברוטב צ ' ילה. כיסוי חלקי סיר, לטאטא מדי פעם, הפיכת חום עד נמוך אם להתיז יותר מדי. מבשלים עד אדום עבה וכהה, 20 עד 30 דקות. כבה חום, וקצף במלח, חומץ וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
עבור צלעות חזיר: לנגב את מחבת ברזל יצוק 10 אינץ', ולאחר מכן למקם מעל חום בינוני גבוה עד תחילת עשן. בינתיים, צלעות יבשות עם מגבות נייר, ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שמן למחבת, וכאשר הוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים צלעות. מבשלים עד שחום היטב משני הצדדים, שלוש עד ארבע דקות בצד. בדוק טמפרטורה עם מדחום בשר. זה צריך להירשם סביב 63°. אם זה מתחת זה, להחזיר צלעות למחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים דקה נוספת בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מעביר צלעות לצלחת ולתת לנוח לכמה דקות.
12
כדי לשרת, מצקת חלק מהרוטב צלחת, ומניח קוצצים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
מפזרים בצל ירוק קצוץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.