ארוחת ערב: Caldo Gallego הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם ירקות לפת, שעועית, צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארוחת ערב: Caldo ורדה, Caldo Gallego, ו Caldo Gallego.
הוראות
1
בסיר מרק גדול, לבשל את הפנצ ' טה או בייקון על אש בינונית במשך כעשר דקות, ערבוב מדי פעם, עד השומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לקלף וקוביות תפוחי אדמה, לפת, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אותם לסיר יחד עם מספיק מים כדי לכסות, ומבשלים במשך כ 20 דקות עד כמעט רך אבל לא מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השעועית, הצ ' וריסו והירוקים וממשיכים להתבשל עד שהירוקים רכים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.