ארוחת ערב: מולים עם שומר ובייקון
ארוחת ערב: מולים עם שומר ובייקון נטול גלוטן, וקמאיות מתאבנים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 702 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך בייקון, שומר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו ארוחת ערב: מולים עם שומר וכתום, ארוחת ערב הלילה: לינגוויני עם מולים וכרוב, ו ארוחת ערב: מולים דרום-מערביים חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים בייקון לסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד בייקון לקוביות מתחיל להתפזר ו שניתנו קצת שומן.
מוסיפים שומר, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים עד שהוא מתרכך.
מוסיפים טימין, שום, מולים ויין. כסה את הסיר. לבשל עד מולים נפתחו, על 4 דקות. תשליך מולים שלא נפתחים. כאשר מולים נעשים, לכבות את החום, ולהוסיף חמאה, פטרוזיליה, ומיץ לימון. מערבבים היטב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לזרוק מולים בקערה גדולה, ומגישים עם לחם פריך.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.