ארוחת ערב: מקרוני וגבינה כרובית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: מקרוני כרובית וגבינה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, מקרוני, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו ארוחת ערב: מקרוני וגבינה מחבת, ארוחת ערב: פירה כרובית, ו ארוחת ערב: כרובית מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות פרנהייט. להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולבשל כרובית עד רך, 15-20 דקות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר למעבד מזון. להחזיר סיר לרתיחה ולבשל מקרוני במשך 5 דקות (עד מבושל חלקית.)
בינתיים, מלאי חום עם עלי דפנה. מבשלים במשך חמש דקות ולכבות את החום.
עיבוד כרובית עם גבינה, שמן, חרדל, אגוז מוסקט.
להוסיף מלאי תערובת כדי ליצור רוטב, מכוון עקביות עבה למדי (ייתכן שלא צריך את כל המניה). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
העברת פסטה לתשע אינץ ' צלחת אפייה מרובע לכסות עם רוטב כרובית.
מורחים באופן שווה בצלחת, למעלה עם פירורי לחם וגבינה, ואופים עד זהב מבעבע, 30 דקות בערך. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לשרת.