קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

ארוחת ערב: מרק עגבניות, אורז, אנדויל

ארוחת ערב: מרק עגבניות, אורז, אנדויל
ארוחת ערב הערב: מרק עגבניות, אורז, Andouille הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות andouille, חומץ תפוחים תפוחים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו ארוחת ערב: Andouille Po' Boy 'Creolaise, ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו ארוחת ערב: עדשים אדומים ומרק עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים שלושה רבעים של andouille בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. קוביות ברבעון השני.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
2
יוצקים את השמן לתוך סיר 4 ליטר ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף את כל andouille. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא השחמה, שלוש עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את הפלפל, בצל, סלרי, שום ותימין. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את העגבניות, המניה והאורז. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד אורז הוא שמנמן, על 20 דקות. כבה את החום, מערבבים בחומץ, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל