ארוחת ערב: מרק עגבניות, אורז, אנדויל
ארוחת ערב הערב: מרק עגבניות, אורז, Andouille הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות andouille, חומץ תפוחים תפוחים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו ארוחת ערב: Andouille Po' Boy 'Creolaise, ארוחת ערב הלילה: מוקפץ Andouille וירקות עם גריסים, ו ארוחת ערב: עדשים אדומים ומרק עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שלושה רבעים של andouille בחצי אורך, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. קוביות ברבעון השני.
יוצקים את השמן לתוך סיר 4 ליטר ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף את כל andouille. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא השחמה, שלוש עד חמש דקות.
מוסיפים את הפלפל, בצל, סלרי, שום ותימין. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כעשר דקות.
מוסיפים את העגבניות, המניה והאורז. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד אורז הוא שמנמן, על 20 דקות. כבה את החום, מערבבים בחומץ, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.