אם יש לכם פלפל, מלח כשר, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט שרימפס ופלפלים קלויים, ארוחת ערב: סלט קיסר צלוי, ו ארוחת ערב: סלט פארו עם כרוב קלוי וסלק.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-500°F". באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את השדיים עוף חצי לרוחב. מתבלים במלח ופלפל. לסדר חתיכות בצד העצם למטה על מחבת קלייה שפשוט מתאים להם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בתנור ומבשלים 10 דקות. להעיף חתיכות בזהירות עם זוג מלקחיים 12 אינץ'. מבשלים עוד 10 דקות. בשר צריך להיות מבושל, ומיצים צריך לרוץ ברור. אם לא, לחזור לתנור כדי לסיים את הבישול. כאשר נעשה, להפריש ולתת מגניב לחלוטין.