אם יש לכם פלפל, מלח כשר, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט שרימפס ופלפלים קלויים, ארוחת ערב: סלט קיסר צלוי, ו ארוחת ערב: סלט פארו עם כרוב קלוי וסלק.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-500°F". באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את השדיים עוף חצי לרוחב. מתבלים במלח ופלפל. לסדר חתיכות בצד העצם למטה על מחבת קלייה שפשוט מתאים להם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בתנור ומבשלים 10 דקות. להעיף חתיכות בזהירות עם זוג מלקחיים 12 אינץ'. מבשלים עוד 10 דקות. בשר צריך להיות מבושל, ומיצים צריך לרוץ ברור. אם לא, לחזור לתנור כדי לסיים את הבישול. כאשר נעשה, להפריש ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
כאשר עוף הוא מגניב, להסיר את העור עם הידיים ולהסיר את כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
חותכים לאורכו לרצועות דקות.
5
חותכים מלפפון לרוחב לשלישים. חצי כל שליש לאורך, להסיר זרעים עם כף, ולאחר מכן לחתוך לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
בעדינות לזרוק עוף פרוס, מלפפון, פלפל אדום, נענע בקערה בגודל בינוני. בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון, כמון, מיונז, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לשפוך ¾ של ההלבשה לתוך הקערה בגודל בינוני ומערבבים בעדינות. לטעום, ולאחר מכן להוסיף יותר של ההלבשה במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
למעלה פרוסת לחם אחת עם עלה של רומיין, כוס אחת של סלט עוף, ועוד פרוסת לחם. חזור על התהליך שלוש פעמים.