ארוחת ערב: סלט פורטוגזי
גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, מלח ופלפל, מלפפון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סלט ביצים בקארי, ארוחת ערב: סלט ביצים עם שומר, ו ארוחת ערב: סלט קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל את המטגן, ולהגדיר את פלפלים אדומים וירוקים מתחת. לבשל, להסתובב מדי פעם, עד שהשחיר קל מכל הצדדים. כאשר נעשה, במקום בשקית ניילון קטנה ולתת קיטור במשך כמה דקות. חזור עם העגבניות, אבל תחילה קל מעיל בשמן זית. הם יבשלו הרבה יותר מהר.
הסר כאשר מושחר קלות בכל רחבי ולתת להתקרר על מגש.
בעוד הפלפלים והעגבניות מתקררים, פורסים את המלפפון לפרוסות עבות אינץ ' 1/2. הגדר על מתלה או על מגבת נייר, ומפזרים קלות עם מלח.
תן להם להסתובב במשך 20 דקות בערך עד שהם משחררים קצת מים. יבש עם מגבות נייר.
הסר את הפלפלים משקיות הפלסטיק כאשר מקורר. לקלף את העור, להסיר את הגבעולים, וקוצצים לריבועים 1 אינץ'. חזור על תהליך זה עם העגבניות, זורק את רוב עיסת.
לזרוק את הפלפלים קצוצים, עגבניות, ומלפפונים בקערה גדולה.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, שמן זית, חומץ יין אדום וממרח צ ' ילי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לאכול מיד, או לתת לשבת במקרר במשך 30 דקות עבור הטעמים באמת להתחתן.