תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 991 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל, חרדל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche, ארוחת ערב: עדשים ומרק בייקון, ו ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה.
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 204°. למלא סיר גדול באמצע הדרך עם מים ולהפוך את החום לגבוה. כאשר רותחים, להוסיף את העדשים. מבשלים עד מכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים במסננת ולאחר מכן להפריש בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, להוסיף בייקון קצוץ למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך. ואז להסיר חתיכות עם כף מחורץ, משאיר את השומן מאחור.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל ירוק ושום ומבשלים עד ארומטי, בערך דקה אחת. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
5
תן למחבת להתקרר במשך כמה שניות, ולאחר מכן לטאטא חרדל, מיץ לימון, ו 4 כפות של שמן זית. כאשר חלק, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים את הרוטב על עדשים ומוסיפים את בייקון קצוץ מבושל. מערבבים היטב, מוסיפים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עדשים
1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
יוצקים הנותרים שתי כפות שמן זית למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל, ולאחר מכן עוברים למחבת ומבשלים עד חום זהוב, אחת עד שתי דקות. להעיף, ולשחום את הצד השני, עוד אחד עד שתי דקות. ואז בזהירות להעביר סלמון לתנור ומבשלים עד סלמון מבושל לחלוטין, חמש עד שמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מחלקים את תערובת עדשים בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם פילה סלמון.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.