קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים

ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 991 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל, חרדל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche, ארוחת ערב: עדשים ומרק בייקון, ו ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 204°. למלא סיר גדול באמצע הדרך עם מים ולהפוך את החום לגבוה. כאשר רותחים, להוסיף את העדשים. מבשלים עד מכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים במסננת ולאחר מכן להפריש בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, להוסיף בייקון קצוץ למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך. ואז להסיר חתיכות עם כף מחורץ, משאיר את השומן מאחור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל ירוק ושום ומבשלים עד ארומטי, בערך דקה אחת. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
תן למחבת להתקרר במשך כמה שניות, ולאחר מכן לטאטא חרדל, מיץ לימון, ו 4 כפות של שמן זית. כאשר חלק, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים את הרוטב על עדשים ומוסיפים את בייקון קצוץ מבושל. מערבבים היטב, מוסיפים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עדשיםעדשים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
יוצקים הנותרים שתי כפות שמן זית למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל, ולאחר מכן עוברים למחבת ומבשלים עד חום זהוב, אחת עד שתי דקות. להעיף, ולשחום את הצד השני, עוד אחד עד שתי דקות. ואז בזהירות להעביר סלמון לתנור ומבשלים עד סלמון מבושל לחלוטין, חמש עד שמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מחלקים את תערובת עדשים בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
עדשיםעדשים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.