ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות)
אם יש לכם ספגטי, פטרוזיליה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: ספגטי ברוטב עגבניות ג'ינג'ר, ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות ומיץ תפוזים, ו ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים חצי שמן למחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ריחני, כדקה או שתיים. לזרוק את פחית עגבניות ולהפוך את החום בינוני גבוה. לשבור את העגבניות עם כף עץ. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
בעוד העגבניות מבשלות, יוצקים את שאר השמן למחבת אחרת ומוסיפים את הפטריות הפרוסות. מבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר מים, על 5 דקות. הפעל חום נמוך, מתבלים במלח, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.