ארוחת ערב: ספגטי ברוטב עגבניות ג'ינג'ר
ארוחת ערב: ספגטי עם רוטב עגבניות זנגביל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 476 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 47 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות ומיץ תפוזים, ו ארוחת ערב הערב: מרק עוף ואורז עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז, בהזמנת כמה מי בישול פסטה.
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים בקצרה עד ריחני.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ומבשלים 2-3 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות למחבת ומעכים אותן בעדינות בכפית עץ. לאחר הרתיחה, להפוך את החום לרתיחה ומבשלים עד העגבניות רק נשברים מספיק והמיצים התעבו, 10-15 דקות.
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. לזרוק את הספגטי עם הרוטב ועלי בזיליקום, הוספת מעט מי פסטה במידת הצורך כדי ליצור את העקביות הנכונה.