קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

ארוחת ערב: ספגטי יין אדום עם ברוקולי

ארוחת ערב: ספגטי יין אדום עם ברוקולי
אם יש לך מלח, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו ארוחת ערב: ספגטי All ' Amatriciana (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים, משליכים כל גבעולים עבים. מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומרתיחים את הפרחים במשך כמה דקות עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עם כפית מחוררת ולנקז במסננת, שמירה על המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מוסיפים את הפסטה למים ומבשלים במשך 4-5 דקות, עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים את היין לסיר, יחד עם הסוכר, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את הפסטה בחזרה לסיר, ערבוב היטב כדי למנוע דבק. לבשל, ערבוב עם מלקחיים, עד היין נספג והפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בעוד הפסטה מתבשלת ביין, מחממים את שמן הזית במחבת בינונית ומוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום. מבשלים עד השום הוא זהב חיוור, ולאחר מכן מוסיפים את הברוקולי, מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הברוקולי לספגטי יחד עם רוב הגבינה. לזרוק היטב ולחלק לקערות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים עם גבינה נותרת זרועה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'