ארוחת ערב: ספגטי יין אדום עם ברוקולי
אם יש לך מלח, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו ארוחת ערב: ספגטי All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים, משליכים כל גבעולים עבים. מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומרתיחים את הפרחים במשך כמה דקות עד חצי מבושל.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז במסננת, שמירה על המים הרותחים.
מוסיפים את הפסטה למים ומבשלים במשך 4-5 דקות, עד חצי מבושל.
מוסיפים את היין לסיר, יחד עם הסוכר, ומביאים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה בחזרה לסיר, ערבוב היטב כדי למנוע דבק. לבשל, ערבוב עם מלקחיים, עד היין נספג והפסטה היא אל דנטה.
בעוד הפסטה מתבשלת ביין, מחממים את שמן הזית במחבת בינונית ומוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום. מבשלים עד השום הוא זהב חיוור, ולאחר מכן מוסיפים את הברוקולי, מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הברוקולי לספגטי יחד עם רוב הגבינה. לזרוק היטב ולחלק לקערות.
מגישים עם גבינה נותרת זרועה על גבי.