אם יש לך מלח, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ארוחת ערב: ריזוטו שעורה עם כרובית ויין אדום, ו ארוחת ערב: ספגטי All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים, משליכים כל גבעולים עבים. מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומרתיחים את הפרחים במשך כמה דקות עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עם כפית מחוררת ולנקז במסננת, שמירה על המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מוסיפים את הפסטה למים ומבשלים במשך 4-5 דקות, עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים את היין לסיר, יחד עם הסוכר, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את הפסטה בחזרה לסיר, ערבוב היטב כדי למנוע דבק. לבשל, ערבוב עם מלקחיים, עד היין נספג והפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בעוד הפסטה מתבשלת ביין, מחממים את שמן הזית במחבת בינונית ומוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום. מבשלים עד השום הוא זהב חיוור, ולאחר מכן מוסיפים את הברוקולי, מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הברוקולי לספגטי יחד עם רוב הגבינה. לזרוק היטב ולחלק לקערות.