ארוחת ערב: עוף עם תרד
ארוחת ערב: עוף עם תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 52 אוהדים. אם יש לך מלח ופלפל, פלפל קאיין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: סלט תות תרד, ארוחת ערב: תרד מרוקאי וחומוס, ו ארוחת ערב: קארי תרד חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים בצל, ג ' ינג ' ר, שום, פפריקה ופלפל קאיין למעבד מזון. דופק את כל החומרים עד קצוץ דק, לעצור לפני התערובת הופכת מחית. אם אין לך מעבד מזון, אז תצטרך דק קוצצים את הבצלים, זנגביל, ושום, ולאחר מכן לשלב אותם בקערה עם פפריקה וקיין.
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים שמן זית במחבת סאוט כבדה גדולה או בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
להוסיף קינמון והל ולתת להם לרחוש במשך כמה שניות.
הוסף כמה חתיכות עוף שיתאימו בנוחות בשכבה אחת. מבשלים חתיכות עד להשחמה, שלוש עד ארבע דקות, ולאחר מכן להעיף וחום בצד השני, עוד שלוש עד ארבע דקות.
הסר חתיכות, עוזב את כל התבלינים מאחור, ולהניח בצד על צלחת גדולה. חזור על התהליך, במידת הצורך, עם חתיכות שנותרו.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף תערובת ממעבד המזון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה, ארבע עד חמש דקות.
מוסיפים תרד וחצי מלח כפית. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול, ארבע עד חמש דקות.
החזירו את כל חתיכות העוף לסיר או לתנור ההולנדי.
מוסיפים חצי כפית מלח וחצי כוס מים, ולהפוך את החום גבוה. ברגע שהוא מתחיל לרתוח, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים בעדינות רבה עד העוף מבושל, על 25 דקות. מערבבים תוכן מדי פעם במהלך התהליך.
מגישים חתיכות עוף עם תרד וכמה אורז לבן.