קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ארוחת ערב: עוף פיקנטי

ארוחת ערב: עוף פיקנטי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: עוף בפרמזן, ו ארוחת ערב: עוף Do-Piaza (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם העוף אינו כבר משרת חתיכות, לחתוך אותו לתוך מקלות תיפוף, ירכיים, ולחתוך כל שד לשניים. תשאיר את העור עליך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק בנוחות את חתיכות העוף ללא צפיפות, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד להזהבה, ואז מסירים אותם ומוסיפים את עור העוף כלפי מטה. מבשלים עד שהעור משתחרר מהמחבת והוא זהוב, ואז חום בצד השני. החלקים צריכים להיות בצבע חום זהוב בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את העוף עם פתיתי צ ' ילה וחצי פטרוזיליה, ומבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות, מגרדים את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת, ואז מוסיפים את הצלפים ואת הזיתים. מכסים, הופכים את החום לרתיחה, ומבשלים 30 דקות עד שהעוף רך וקל פירסינג במזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הרם את העוף על מגש מחומם, ואז לכבות את החום. לאחר המיצים החלו להתיישב והשומן עלה למעלה, על 2 דקות, להטות את המחבת ואת הכף את רוב השומן, משאיר מאחור את המיצים, צלפים, וזיתים. כפית את הרוטב על העוף ומגישים זרועים פטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות