ארוחת ערב: עוף פיקנטי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: עוף בפרמזן, ו ארוחת ערב: עוף Do-Piaza (מתכונים דומים).
הוראות
אם העוף אינו כבר משרת חתיכות, לחתוך אותו לתוך מקלות תיפוף, ירכיים, ולחתוך כל שד לשניים. תשאיר את העור עליך.
מחממים את השמן במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק בנוחות את חתיכות העוף ללא צפיפות, על אש בינונית.
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד להזהבה, ואז מסירים אותם ומוסיפים את עור העוף כלפי מטה. מבשלים עד שהעור משתחרר מהמחבת והוא זהוב, ואז חום בצד השני. החלקים צריכים להיות בצבע חום זהוב בכל מקום.
מפזרים את העוף עם פתיתי צ ' ילה וחצי פטרוזיליה, ומבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות, מגרדים את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת, ואז מוסיפים את הצלפים ואת הזיתים. מכסים, הופכים את החום לרתיחה, ומבשלים 30 דקות עד שהעוף רך וקל פירסינג במזלג.
הרם את העוף על מגש מחומם, ואז לכבות את החום. לאחר המיצים החלו להתיישב והשומן עלה למעלה, על 2 דקות, להטות את המחבת ואת הכף את רוב השומן, משאיר מאחור את המיצים, צלפים, וזיתים. כפית את הרוטב על העוף ומגישים זרועים פטרוזיליה הנותרת.