ארוחת פסטה עוף/אספרגוס היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-22 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 337 קלוריות. מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן צמחי, בצל ירוק, חמאה וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 62%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ארוחת הפסטה עוף/אספרגוס, פסטה בייקון עוף: ארוחת ערב שמנת 5 מרכיבים, ופסטה בייקון עוף: ארוחת ערב שמנת 5 מרכיבים.
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוציאים את הירקות מהמחבת, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את יתרת השמן למחבת. מבשלים עוף תוך ערבוב מתמיד 5-6 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד. מחזירים ירקות למחבת; מוסיפים אפונה ומבשלים 3-5 דקות. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לרוטב, ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים פנימה קמח ליצירת משחה חלקה.