ארוחת ערב: פסטה עם ברוקולי, גבינת עיזים ואורגנו
ארוחת ערב הלילה: פסטה עם ברוקולי, גבינת עיזים, ואורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 752 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ברוקולי סגול, שמן זית כתית מעולה, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: אורקייט עם ברוקולי ראבה וגבינת עיזים, ארוחת ערב: ברוקולי ראבה ופסטה נקניק, ו ארוחת ערב: ריזוטו תרד עם גבינת עיזים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. להזמין 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
בינתיים, קיטור ברוקולי או broccolini עד במכרז. לחלופין, מוסיפים אותו למי הפסטה בדקות האחרונות של הבישול.
להחזיר את הפסטה לסיר הריק ולהוסיף שמן זית, מיץ לימון, וחצי גרידת לימון, משליך מעיל.
מוסיפים ברוקולי, גבינת עיזים וחצי אורגנו.
לחמם על אש נמוכה תוך ערבוב עד גבינת עיזים נמס, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך כדי ליצור רוטב משיי המעייל את האטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים את הפסטה בין צלחות חמות מלמעלה עם שאר zest ו אורגנו.
מפזרים גבינת פרמזן וטפטוף עם שמן זית אם תרצה.