קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה

ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק, תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, בצל ירוק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל, ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה, ו תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה.

הוראות

1
במחבת ברזל או מחבת בטוחה בתנור, יוצקים 2 כפות של שמן זית ולהפוך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את החלקים הלבנים הקצוצים של הבצל הירוק והשום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
3
לטגן במשך 2 דקות עד שהתרכך.
4
מוסיפים את תפוחי האדמה לקוביות, הופכים את החום בינוני נמוך ומבשלים עד רך, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מוסיפים את גרעיני התירס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 דקה אם התירס קפוא ו -3 דקות אם טרי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלקים ירוקים של בצל ירוק ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה, ומערבבים עד בשילוב טוב. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את הכף האחרונה של השמן לתוך המחבת עכשיו נקי. סובב את החום לגובה בינוני. לזרוק בתערובת הביצה ומבשלים 6 דקות, רועד את המחבת כל 1 דקה בערך כדי לשמור על זה מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לאחר מכן מניחים את המחבת מתחת לטוחן ומבשלים 2 עד 3 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר מן המטגן, להחליק על צלחת. מתבלים במלח ופלפל, חותכים כמו עוגה, ואוכלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם