אם יש לכם פלפל, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צליה: דג לבן מצופה בחמאת כוסברה-ליים, סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פטרוזיליה, אורגנו, צלפים, בצל, שום, 3 כפות שמן זית, חומץ ופלפל אדום מרוסק בקערה בינונית. לזרוק לשלב ביסודיות. מתבלים לפי הטעם במלח. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
דגים העונה עם מלח ופלפל לשפשף עם כף הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל, ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מניחים קרשים על הצד החם של הגריל עד שהם מתחילים לחרוך ולעשן. הפוך קרשים, לעבור לצד מגניב של גריל ומניח דגים על גבי. מכסים גריל ומבשלים עד שהדגים אטומים ומתחילים להתקלף (כ -15 עד 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק