קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

ארז קרש-סלמון בגריל עם סלסה אבוקדו-כתום

ארז קרש-סלמון בגריל עם סלסה אבוקדו-כתום
מתכון ארז קרש-סלמון בגריל עם סלסן אבוקדו-כתום מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סעיפים כתומים, עירית, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו ארז קרש - סלמון בגריל עם מנגו קיווי סלסה, סלמון קרש ארז עם סלסה גבינת פטה אבטיח, ו סלמון על מקל ארז בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטבול ולשרות את הקרש במים 1 שעה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מערבבים סירופ, Cointreau, וקליפה בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 3 דקות). מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CointreauCointreau
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור על דגים; מברשת דגים עם תערובת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מניחים קרש על מתלה גריל, וגריל במשך 3 דקות או עד חרוך קלות. בזהירות להפוך את הקרש, ומניחים דגים בצד החרוך של הקרש. כיסוי וגריל במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
שלב 1/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/8 כפית פלפל שחור, תפוז חלקים, אבוקדו, מיץ תפוזים, בצל, פלפל, עירית, מיץ לימון בקערה בינונית; לשרת עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יין הערה: סלמון עובד עם יינות לבנים רבים (ואפילו כמה אדומים), אבל כאשר טעם אגוזי, עץ של קרש ארז חרוך הוא בחשבון, הייתי משרת שרדונה קליפורניה. יש לו גם טעמי עץ אגוזים, ושרדונה קרמי, citrusy יהיה גם לשקף את creaminess של האבוקדו ואת הציטרוסיות של התפוז. נסו את יקב גייזר פייק שרדונה 2005 מאלכסנדר ואלי, קליפורניה (13 דולר). -- קארן מקניל .
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
שרדונהשרדונה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.