ארטישוק בגריל
ארטישוק בגריל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ארטישוקים, חומץ בלסמי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו ארטישוק בגריל, ארטישוק בגריל, ו ארטישוק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס ארטישוק צמרות את לרוחב כדי להסיר טיפים; להשליך. משוך עלים קטנים מארטישוקים. עם מספריים, לחתוך ולהשליך טיפים קוצניים מן העלים החיצוניים הנותרים. עם סכין, לקצץ חיצוני סיבי מתחתית וגבעולים.
חצי למלא מחבת 8-10 ליטר עם מים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים ארטישוק, מכסים ומבשלים עד תחתית פירס בקלות, על 20 דקות.
מסננים ארטישוק ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים כל אחד לחצי לאורכו לגרד החוצה ולהשליך מרכז מטושטש.
בקערה גדולה, לשלב חומץ, 1/4 כוס מים, שמיר, סויה, זנגביל, שום, ושמן. כפית חצי מרוטב החומץ לתוך קערה קטנה.
רול ארטישוקים בקערה גדולה של רוטב.
הרם ארטישוקים מקערה, ניקוז, ואז להניח אותם, בצד לחתוך למטה, על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניים או גריל גז על בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות); מכסה סגור על גריל גז.
כמו ארטישוק לבשל, למרוח כל כמה דקות עם רוטב מקערה גדולה. גריל עד שחום קל בתחתית, 5 עד 7 דקות. הפוך ארטישוקים מעל והכפית הנותרים רוטב הבסטינג לתוכם. גריל עד טיפים עלה הם חרוך קלות, 3 עד 4 דקות יותר.
סדר ארטישוקים על מגש. חותכים עלים וחותכים ישבנים כדי להטביע לתוך קערת הרוטב הקטנה.