ארטישוק ופאבה פפרדל
ארטישוק ו-Fava Papardelle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 741 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, לימון ועוד כף. מיץ לימון, להשתמש או, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: יובה פפרדלה עם אפונה אנגלית, עלי פאבה ובזיליקום, אספרגוס, ארטישוק וסלט פול, ו פודינג ארטישוק עם רוטב פול שעועית.
הוראות
לסחוט מיץ של 1 לימון לתוך קערה של מים קרים. הכן ארטישוקים כפי שמוצג מימין וחצי חתיכות שוב לאורך; ירידה לתוך קערה כמו שאתה הולך. תניח בצד.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני ולהוסיף פירורים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב אור פריך, 5 דקות.
להעביר לקערה ולהניח בצד; לנגב מחבת נקי.
מחממים סיר מים לרתיחה. בינתיים, חום 2 כף. חמאה ו-1 כף. שמן במחבת מעל חום בינוני.
להוסיף ארטישוק ו 1/2 כפית. מלח ומערבבים למעיל; לבשל, מכוסה, מפנה פעם אחת, עד ארטישוק הם זהב בהיר ורך, 10 דקות.
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה במחבת, מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים יין ו-1 כף. מיץ לימון ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מוסיפים ארטישוק מרוסק ומבשלים בעוד פסטה מבשלת.
לבשל פסטה כמו החבילה מפנה, הוספת favas למים באותו זמן (אם באמצעות אפונה, להוסיף רק ברגע האחרון או שניים).
מסננים, שומר על 1 כוס מים פסטה.
מוסיפים פסטה ופאבים לארטישוקים במחבת.
מערבבים עירית, פלפל, ונותר 1/2 כפית. מלח ו-1 כף. שמן. מבשלים עד מחומם דרך, הוספת מי פסטה לפי הצורך להרטיב.
טפטוף בשמן, מערבבים במחצית פירורי הלחם, ומעבירים למגש.
מפזרים עם פירורים שנותרו ומגישים עם יותר שמן אם אתה רוצה.
* מערבולת לחם במעבד מזון כדי להפוך פירורים. כדי לקלף פאבות טריות, להסיר שעועית מן התרמילים, ואז להרתיח שעועית במים מומלחים 2 דקות. שעועית פתוחה בקצה עגול וקופצת החוצה מעורות קשים. מצא פאבות קלופות קפואות בשווקים במזרח התיכון.