ארטישוק, כרישה, ו רגאוט אפונה על טוסט
ארטישוק, כרישה, ו רגאוט אפונה על טוסט הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו ברווז קונפי עם כרישה תפוחי אדמה, דג צלוי במחבת על פטריות-כרישה רגאוט, ו פטריות, שעועית לבנה וleek Ragoût (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים ומיץ לימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך גזע עד בתוך 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב את הלב הרך ואת התחתונה.
חותכים ארטישוק לאורך לרבעים.
הסר את הדרדר המטושטש מלמטה עם סכין.
מניחים ארטישוק במי לימון. חזור על הליך עם ארטישוקים הנותרים.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה, ולטבול 4 דקות.
מוסיפים ארטישוקים, ומטוגנים 2 דקות. מערבבים ביין; מבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים מרק, פטרוזיליה, טרגון, פלפל ומלח; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מפזרים קמח; מערבבים באפונה, ומבשלים 2 דקות.
שלב שמנת חמוצה וחרדל; מערבבים לתוך תערובת ירקות. תערובת ירקות כפית על טוסט.