ארטישוק מאודה עם איולי שום ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק מאודה עם שום ירוק איולי. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, עלי דפנה, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק מאודה + איולי שום, ארטישוקים מאודים עם איולי לימון ושום, ו מולים מאודים עם איולי שום ירוק.
הוראות
הצמד את העלים החיצוניים הקשים של הארטישוקים. עם סכין משונן, לחתוך את השליש העליון של כל ארטישוק לקצץ את הבסיס כך הירקות לעמוד זקוף. לשפשף את אחד מחצאי הלימון על הצדדים לחתוך כדי למנוע שינוי צבע.למלא סיר בינוני עם 1 אינץ ' של מים. לסחוט מיץ מחצאי הלימון לתוך המים; להוסיף את עלה המפרץ, פלפל, ומלח; ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולהגדיר סל ספינת קיטור בפנים. הפחת את החום לנמוך כך שהמים רותחים.
מניחים את הארטישוקים בסל הקיטור למעלה, מכסים את הסיר, ואדים עד גבעולי הארטישוק עדינים כאשר מנוקבים בסכין, כ -20 דקות.
מגישים חם, טמפרטורת החדר, או קר עם רוטב טבילה כמו איולי שום ירוק.שיוך משקאות: Kalmuck Grüner Veltliner, אוסטריה. כל הירוק—ארטישוקים ושום ירוק-צריך יין שיכול להתמודד עם זה. Grüner Veltliner הוא כזה יין, בסקרנות מסוגל לשקף ולהגיב על הטעם המאתגר של ארטישוק. דשא, עם רמזים של פלפל ופרחים, זה יהיה שותף פריך הן לחנוק ואת איולי.