קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות57
מגזין

ארטישוק מכרסם

ארטישוק מכרסם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לכרסם ארטישוק. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 87 גרם חלבון, 124 גרם שומן, ובסך הכל של 1701 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. ראש לחנות ולקחת פטרוזיליה, פלפל ואורגנו, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה די טוב. נסו ארטישוק מכרסם, ארטישוק מכרסם, ו שדון מכרסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ולשים 10 ב. מחבת ברזל יצוק * לתנור לחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מסננים את המרינדה מ 1 צנצנת ארטישוקים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים את הארטישוקים שנותרו; שמור מרינדה לשימושים אחרים. קוצצים את כל הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
מחממים את המרינדה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל ושום ומבשלים תוך ערבוב עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מקציפים ביצים בקערה לתערובת. מערבבים פנימה פירורי לחם, פלפל, אורגנו ורוטב חם. מערבבים פנימה גבינה, פטרוזיליה, ארטישוק ותערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוציאים את המחבת מהתנור. הגנה על הידיים, לנגב אותו במהירות עם מגבת נייר משומנת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
יוצקים פנימה רפרפת ואופים, ללא כיסוי, עד שהרפרפת מרגישה מוגדרת כשנוגעים בה קלות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הניחו לשבת לפחות 15 דקות לפני החיתוך ל -1 אינץ'. ריבועים.
10
* השתמש בארטישוקים במרינדה שמנונית; אנחנו אוהבים את המותג קארה מיה. שימוש במחבת (העדכון שלנו על תבנית האפייה המקורית) מעניק לנשנושים קרום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
הפוך קדימה: עד 1 יום, צונן. לחמם, חשף, 12 דקות ב 325.