קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות57
מגזין

ארטישוק מכרסם

ארטישוק מכרסם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לכרסם ארטישוק. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 87 גרם חלבון, 124 גרם שומן, ובסך הכל של 1701 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. ראש לחנות ולקחת פטרוזיליה, פלפל ואורגנו, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה די טוב. נסו ארטישוק מכרסם, ארטישוק מכרסם, ו שדון מכרסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ולשים 10 ב. מחבת ברזל יצוק * לתנור לחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסננים את המרינדה מ 1 צנצנת ארטישוקים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את הארטישוקים שנותרו; שמור מרינדה לשימושים אחרים. קוצצים את כל הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מחממים את המרינדה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל ושום ומבשלים תוך ערבוב עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מקציפים ביצים בקערה לתערובת. מערבבים פנימה פירורי לחם, פלפל, אורגנו ורוטב חם. מערבבים פנימה גבינה, פטרוזיליה, ארטישוק ותערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוציאים את המחבת מהתנור. הגנה על הידיים, לנגב אותו במהירות עם מגבת נייר משומנת.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
יוצקים פנימה רפרפת ואופים, ללא כיסוי, עד שהרפרפת מרגישה מוגדרת כשנוגעים בה קלות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הניחו לשבת לפחות 15 דקות לפני החיתוך ל -1 אינץ'. ריבועים.
10
* השתמש בארטישוקים במרינדה שמנונית; אנחנו אוהבים את המותג קארה מיה. שימוש במחבת (העדכון שלנו על תבנית האפייה המקורית) מעניק לנשנושים קרום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
הפוך קדימה: עד 1 יום, צונן. לחמם, חשף, 12 דקות ב 325.