ארטישוק ממולא איטלקי
ארטישוק ממולא איטלקי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד גם כור ד ' אובר במחיר סביר. מתכון זה מ טעם הבית דורש קליפת לימון, מלח, פטרוזיליה ופלפל. עם כפית ציון 81%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא איטלקי, ארטישוק ממולא איטלקי, ו ארטישוק ממולא איטלקי.
הוראות
בעזרת סכין חדה, רמה את החלק התחתון של כל ארטישוק לחתוך 1 פנימה. מלמעלה. בעזרת מספריים למטבח חותכים קצות עלים חיצוניים; מברישים קצוות חתוכים במיץ לימון. לעמוד ארטישוקים בתנור הולנדי; להוסיף 1 פנימה. של מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-35 דקות או עד שהעלים ליד המרכז נשלפים בקלות.
הפוך ארטישוק לניקוז; תן לעמוד במשך 10 דקות. בעזרת כף מגרדים בזהירות את החלקים המרכזיים המטושטשים של הארטישוק וזורקים.
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה, השום, התיבול האיטלקי, קליפת הלימון, הפלפל והמלח.
מוסיפים שמן זית; מערבבים היטב. מורחים בעדינות עלי ארטישוק זה מזה; ממלאים בתערובת פירורי לחם.
מקום 11-ב. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד שהמילוי משחים קלות.