ארטישוקים ממולאים בגבינה
ארטישוק ממולא גבינה עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 282 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארטישוק, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ארטישוק ממולא עם צלפים וגבינת פקורינו, חזה עוף ממולא בארטישוקים, לימון וגבינת עיזים, ו חזה עוף ממולא בארטישוק לימון וגבינה עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ 1 אינץ 'מלמטה ו 1/4 אינץ' מעל כל ארטישוק. השתמש מזמרה מטבח לחתוך קוצים מקצה העלים; טיפים להשליך. תביא 1 גל. מים להרתיח ב stockpot.
מוסיפים ארטישוק ומלח; מבשלים 30 דקות. או עד למכרז.
מסננים ארטישוק, גזע-מסתיים; לחתוך לחצי לאורכו. השתמש קצה כפית כדי להסיר לחנוק מכל מחצית ארטישוק.
משוך עלים בעדינות מהבסיס של כל חצי ארטישוק.
מפזרים גבינה בין העלים; לחץ יחד כדי לצרף מילוי. לטבול ארטישוק, 1 בכל פעם, ביצים, ואז להתגלגל פירורי קרקר עד מצופה שווה.
מחממים חצי שמן במחבת גדולה.
להוסיף חצאי ארטישוק 4; לבשל 3 עד 5 דקות. או עד חום זהוב, הופך לחום מכל הצדדים.
ניקוז. חזור עם שאריות שמן וארטישוקים.