ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה שטוחה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן, האכלה חברים: יין לבן ארטישוקים מטוגנים עם טימין, ו דגים וארטישוקים עם יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מלית: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים פירורי לחם במחבת אפייה רדודה ואופים באמצע התנור עד לזהב חיוור, כ -10 דקות. פירורי מגניב לחלוטין, ואז לזרוק עם פרמזן, שום, פטרוזיליה, סופרסטה, גרידה אם שימוש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Soppressata
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
טפטוף שמן על פירורים ולזרוק למעייל באופן שווה.*
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2
חותכים את החלק העליון 1/2 אינץ 'של 1 ארטישוק עם סכין משונן, ואז לחתוך על 1/2 אינץ' את כל הקצוות הנותרים עלה עם מספריים מטבח. לשפשף עלים לחתוך עם חצי לימון. להפריד עלים מעט עם האגודלים שלך ולשלוף עלים סגולים ממרכז ועלים צהובים מספיק כדי לחשוף לחנוק מטושטשת. לגרוף החוצה לחנוק עם קאטר מלון כדור, ואז לסחוט קצת מיץ לימון לתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימון
מלון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
3
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4
כפית על 2 כפות מלית לתוך חלל של כל ארטישוק, החל עלים תחתונים להפיץ עלים פתוחים ככל האפשר מבלי לשבור, כפית מעוגלת 1/2 מלית בתוך כל עלה. מעל כל ארטישוק עם פרוסה של פרובולון.
חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
7
אם משתמשים בסיר רגיל, ארטישוק מבשלים, מכוסה, עד העלים רכים, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
להעביר ארטישוקים עם מלקחיים ל 4 צלחות מרק וכפית בישול נוזלי סביבם.