ארנב Pilau נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. אם יש לכם ארנב, ארנב, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 3 שעות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 3 אוהדים. נסו Kenyan Pilau, אוקרה פילאו, ו Pilau עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן ארנב: מחממים תנור ל 30
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים פטריות מיובשות ו 1/2 מרק עוף כוס לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות.
4
בינתיים, מפזרים ארנב עם מלח כשר ופלפל טחון טרי. לבשל ארנב, ב 2 קבוצות, בשמן חם במחבת כבדה או אמייל יצוק ברזל הולנדית על חום בינוני 8 עד 10 דקות בכל צד או עד חום זהוב עמוק.