ארנב מטוגן בפלפלים אדומים וירוקים: Coniglio ai פפרוני
ארנב מטובל בפלפלים אדומים וירוקים: פפרוני ai Coniglio דורש מסביב 1 שעה ו -31 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עד 6 פלפלים, מלח ופלפל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. נסו ארנב מטובל בפלפלים אדומים וירוקים, ארנב קלוי איטלקי (Coniglio al Forno), ו ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חתיכות הארנב בקערה עם תערובת יין מים במרינדה במשך 1 שעה. לאחר מכן לנקז יבש ביסודיות עם מגבות נייר.
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל החומרים, חום 3 כפות של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיף את חתיכות הארנב וחום משני הצדדים, על 5 עד 7 דקות לכל צד. כפי שהם חומים, להסיר את החלקים ולהניח בצד. כאשר הארנב נעשה, להוריד את החום בינוני נמוך ומערבבים את פרוסות הבצל לתוך המחבת. מבשלים עד הבצל הוא רפוי וזהוב, אבל לא נותן לו חום.
מוסיפים את היין למחבת, מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את חתיכות הארנב, מאחסנים אותם בין הבצלים, ומבשלים, מכוסים, במשך כ -30 דקות.
שים את 3 כפות הנותרים של שמן במחבת נפרדת ועל אש בינונית נמוכה בעדינות מבשלים את פרוסות הפלפל עד שהם נבולים ביסודיות ומתחילים חום; כ 15 דקות חשופות ו 15 דקות מכוסות. מערבבים את הפלפלים והמיצים שלהם לתוך המחבת עם הארנב, מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים יחד במשך 30 דקות נוספות.
בדוק את כמות הנוזל במחבת לאחר 15 דקות, צריכה להיות כמות קטנה של שמן סירופ בתחתית המחבת, מספיק כדי לשמור על הבשר והירקות מלשרוף.
להוסיף קצת יותר יין לבן, מים, או מרק במידת הצורך כדי למנוע דבק.