ארנסיניname
ארנסיני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, בשר חזיר, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו Arancini di Riso (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום, ומבשלים, מערבבים עד הבצל רך אבל לא משחימים.
יוצקים את האורז, ומבשלים ערבוב במשך 2 דקות, ואז מערבבים את היין, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הנוזל התאדה.
מוסיפים מלאי עוף חם לאורז 1/3 כוס בכל פעם, ערבוב ובישול עד הנוזל התאדה לפני הוספת יותר.
כאשר כל ציר העוף נוספה, והנוזל התאדה, מערבבים באפונה ובחזיר. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום, ומערבבים בגבינת הפרמזן.
להעביר את הריזוטו לקערה, ולאפשר להתקרר מעט.
מערבבים את הביצה המוכה לתוך הריזוטו. בקערה קטנה, מקציפים יחד את הביצה הנותרת ואת החלב במזלג. עבור כל כדור, לגלגל 2 כפות של הריזוטו לכדור. לחץ על פיסת גבינת מוצרלה למרכז, וגלגל כדי לצרף. מעיל בקלילות עם קמח, לטבול לתוך תערובת החלב, ולאחר מכן לגלגל פירורי לחם למעיל.
שמן חום לטיגון בסיר עמוק או בסיר עמוק גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מטגנים את הכדורים בקבוצות קטנות עד זהב שווה, מפנה לפי הצורך.
ניקוז על מגבות נייר. להתחמם בתנור נמוך בזמן שהשאר מטגנים.