ארנקי אגס קטן
ניתן להכין את המתכון של ארנקי אגסים קטנטנים בתוך כ-55 דקות . תמורת 98 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 496 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, סוכר חום, קינמון טחון וקצפת כבדה. עם ציון של 26% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מאפינס ארוחת בוקר של אגסים צנועים , תפוחים, דובדבנים, אגסים ושקדים וסלט ארוגלן ואגסים עם אגוזי מלך קלויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן כבד, מערבבים את הסוכר החום, החמאה, השמנת וסירופ התירס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים דקה אחת; לְהַפְרִישׁ.
מחממים תנור ל-400 מעלות. בקערה גדולה מערבבים אגס, אננס, סוכר, קמח, ג'ינג'ר וקינמון; מערבבים פנימה תערובת קרמל.
על משטח מקומח קלות פורשים את בצק העלים.
מגלגלים כל דף לתבנית בגודל 13x12 אינץ'. מַלבֵּן. חתוך שניים 1/2 אינץ'. רצועות מצלע ארוך של כל מלבן.
חותכים כל רצועה לשניים לרוחב; לְהַפְרִישׁ.
חותכים כל דף מאפה לארבעה ריבועים; מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
כף 2 כפות תערובת אגסים במרכז כל ריבוע. מביאים שתי פינות אלכסוניות של מאפה מעל המילוי וצובטים יחד בנקודה. חזור עם שתי הפינות הנותרות; ואז לסובב נקודות יחד כדי ליצור ארנק.
מגלגלים רצועות מאפה לחבלים; לעטוף באופן רופף את הצוואר של כל ארנק, לסובב כדי לאבטח.
אופים 15-18 דקות או עד להזהבה.