אם יש לכם מלח, גבינת שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תיקי קבצנים, תיקי שוקולד ופטל קבצנים / בגידה, ו עוף ביריאני קבצנים Pouches.
הוראות
1
פצל כרישה לחצי לאורכו. לשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר כל לכלוך, להסיר את הקצה התחתון הלבן לקלף את השכבות בנפרד. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
הסר כרישה למגש מרופד במגבת נייר לייבוש. כאשר לחתוך יבש כל שכבת כרישה לאורך רצועות בעובי 1/8 אינץ ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בקערה ערבוב בינוני לשלב את הקמח, מלח ופלפל. בקערה קטנה אחרת מקציפים יחד את הביצים והחלב עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להוסיף את תערובת החלב לתערובת היבשה, לטאטא כדי למנוע גושים, להיזהר לא לעבוד יתר על המידה. במחבת קטנה להמס את החמאה עד משחימים קלות ומערבבים לתוך הבלילה יחד עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן לבלילה לנוח בזמן שאתה עושה את המילוי.
8
בקערה ערבוב בינוני לשלב את כל החומרים למילוי, סלמון מתקפל האחרון ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
להמיס כמות קטנה של החמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף 2 אונקיות, על 1/4 כוס, של הבלילה קרפ למחבת החמה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר מהחום והטה מעט כדי לצפות את המחבת כולה באופן שווה עם הבלילה. חזור לחום ומבשל עד השחמה קלה בצד התחתון, על 50 עד 60 שניות. באמצעות קצות האצבעות או מרית גומי, בזהירות להפוך את קרפים מעל ומבשלים בצד השני במשך 10 עד 15 שניות. מניחים את הקרפ המבושל בצד על תבנית אפייה כדי להתקרר ולחזור על תהליך זה עם הבלילה הנותרת. צריך לעשות 8 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
כאשר קרפים הם קרירים להניח על משטח שטוח עם מקום כפית חלק מתערובת סלמון מעושן במרכז מחלק באופן שווה בין קרפים. משוך את קרפ יחד כדי ליצור ארנק קטן ולקשור את החלק העליון של קרפ עם אחת רצועות כרישה blanched.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.