אשכולית ורודה, אבוקדו, סלט גרגיר הנחלים
אשכולית ורודה, סלט אבוקדו, גרגיר הנחלים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 399 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו גרגיר נחלים, חרדל דיז'ון, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אשכולית ורודה וסלט גרגיר הנחלים, גרגיר הנחלים, אשכולית ורודה וסלט אגוזים, ו גרגיר הנחלים, אשכולית ורודה וסלט אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החרדל וחומץ שרי בקערה ומוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
לטאטא בשמן זית, ואחריו שמן אגוזי לוז כדי emulsify, ואז להפריש.
מחממים התנור ל 177° (180°C).
מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וצולים באמצע התנור במשך 3 עד 4 דקות כדי לחמם ולשחרר את הטעם שלהם. הפוך מטלית ולשפשף בעדינות כדי להסיר את העורות, ואז בערך לקצוץ את האגוזים.
עבור הסלט, לשטוף את גרגיר הנחלים בעדינות לטפוח יבש. מקלפים את האשכולית, מסירים את כל הפית, ואז חותכים את הקטעים מעל קערה גדולה כדי לתפוס את המיץ כמו גם את הקטעים. חצי, בור, לקלף את האבוקדו, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות, דומה בגודל לאשכולית.
הוסף את האשכולית עם גרגיר הנחלים וזרוק בעדינות עם האצבעות שלך כדי לערבב.
אם הרוטב הופרד בעמידה, לתת לו להקציף, ואז לטפטף חצי ממנו על הסלט ולזרוק בקלילות, אז אתה לא לשבור את האבוקדו או אשכולית. לטעום ולהתאים את התיבול.
מסדרים את הסלט על צלחת, interleaving פרוסות פרושוטו ורומנו אם באמצעות, עם גרגיר הנחלים, אשכולית, אבוקדו.
מפזרים את הפטרוזיליה טחון טפטוף על ההלבשה הנותרת. לבסוף, לפזר על אגוזי לוז ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA