באחה טאקו דגים
המתכון באחה טאקו דגים מוכן תוך כ 12 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 255 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, סלסה בבקבוק, תיבול פהיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו באחה טאקו דגים, באחה טאקו דגים, ו באחה טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה גריל ריסוס קל עם ספריי בישול nonstick, גריל preheat.
מפזרים את שני הצדדים של דגים עם תיבול פהיטה, בעדינות לחיצה על הבשר. גריל דגים 3-4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. פתית לחתיכות עם מזלג; להתחמם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד כרוב, מיץ לימון, מלח וכוסברה.
לעטוף את טורטיות מגבות נייר, מיקרוגל 1 דקה על גבוה או עד שהם חמים.
מניחים מרכיבים טאקו על השולחן להרכבה.
מורחים כל טורטייה עם 1 כפית של שמנת חמוצה, אם תרצה, העליון עם דגים, תערובת כרוב, ואבוקדו.
מגישים עם סלסה וליים טריזים בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו