באחה טאקו דגים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים באחה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 223 גרם חלבון 120 גרם של שומן, וסך הכל 4152 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %90 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו קמח, בירה, טריז ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: באחה טאקו דגים, באחה טאקו דגים, ו באחה טאקו דגים.
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, בירה, ותערובת תיבול טאקו.לשטוף נאגטס שפמנון וטפיחה יבשה עם נייר toweling.In מעבד מזון או בלנדר, לעבד במשך כמה שניות שמנת חמוצה, כוסברה, מיץ ליים ותערובת תיבול טאקו נוסף לפי הטעם.אתה לא רוצה להפוך את הכוסברה לנוזלית לחלוטין.הכן garnishes כמו שאתה מחמם על 1/2 " של שמן במחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה ל 182°. dip נאגטס דגים לתוך הבלילה ומניח בשמן חם עם מזלג.הפעל פעם אחת לאחר כ 1 דקה חום בצד השני עבור אחר minute.Do זה בקבוצות.אל תצטופפו עם הדגים.
מסננים על נייר גרירה ולשמור חם בתנור 93° עד מוכן לשרת.
טורטיות חום בנייר כסף בתנור או nuke אותם עטוף במגבת מטבח נקייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.