באחה ממולא תפוחי אדמה
לכו לחנות ותביאו גבינת פפרג'ק, תירס, פלפלים צ' ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), סו-קאל באחה הוט דוג., ו כריך הודו באחה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
פירס כל תפוח אדמה כמה פעמים לשפשף בנדיבות עם שמן.
אופים עד מתרכך, על 45 עד 55 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית לשלב שמנת חמוצה, גבינה, תירס וצ ' ילי.
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, לחתוך חריץ בחלק העליון של כל אחד ולסחוט או לגרוף את הבשר, עוזב קליפה עבה 1/2 אינץ'.
מערבבים את בשר תפוחי האדמה עם תערובת הגבינה; מערבבים היטב. כפית את תערובת תפוחי האדמה בחזרה לתוך הפגזים, ומניחים אותם על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות, או עד גבינה מותכת וחום זהוב.