קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

באחה ממולא תפוחי אדמה

באחה ממולא תפוחי אדמה
לכו לחנות ותביאו גבינת פפרג'ק, תירס, פלפלים צ' ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), סו-קאל באחה הוט דוג., ו כריך הודו באחה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פירס כל תפוח אדמה כמה פעמים לשפשף בנדיבות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
אופים עד מתרכך, על 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, בקערה בינונית לשלב שמנת חמוצה, גבינה, תירס וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, לחתוך חריץ בחלק העליון של כל אחד ולסחוט או לגרוף את הבשר, עוזב קליפה עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
מערבבים את בשר תפוחי האדמה עם תערובת הגבינה; מערבבים היטב. כפית את תערובת תפוחי האדמה בחזרה לתוך הפגזים, ומניחים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 15 דקות, או עד גבינה מותכת וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור